Maserati huren

Naast het Italiaanse supercar geweld van Ferrari en Lamborghini, heeft Bella Italia nog zo’n briljant sportwagenmerk: Maserati. Wil jij ook eens zo’n hele exclusieve Maserati huren? Ga dan naar Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis. Want met een Maserati huur je echt iets speciaals. Elke Maserati is een ultiem compromis tussen Italiaanse stijl, brute kracht en grenzeloze sportiviteit. En het is precies die zorgvuldige mix van elementen waarmee Maserati al vele jaren de harten weet te veroveren van een trouwe groep echte autoliefhebbers. Geloof ons, je bent meteen verkocht als je in onze showroom achter het stuur van de Maserati MC20 Cielo kruipt. Deze Maserati wil jij huren!

Onze Maserati's

Klasse 3
Cilinderinhoud3l
Vermogen621pk
0 tot 100km/h3.4 sec.
Topsnelheid330km/h

Maserati MC20 Cielo

Bekijken Offerte aanvragen

Een Maserati huren doe je bij Buena Vida!

Maserati kenmerkt zich door haar tijdloze schoonheid. Het logo met de Drietand in een prachtig vormgegeven grille komt in elk model terug. En elke keer weer even fraai. Maserati houdt niet van extreme en scherpe lijnen, maar kiest altijd voor vloeiende, elegante vormen. Ja, met een Maserati ga je met een prachtige en chique dame op stap. Alleen heeft deze charmante dame een meer dan pittig karakter.

Onze klanten huren een Maserati voor veel meer dan alleen de vormgeving en prestaties. Want een Maserati huren betekent ook jezelf verwennen met een heerlijk en prachtig afgewerkt interieur. Bij Italianen is dat vooral heel veel Alcantara gecombineerd met leer. Daarin cruise je met je partner zalig langs dijken en duinen en zitten jullie perfect in de geweldige sportstoelen. En als je het dak opent, geniet je van een heerlijk zonnetje terwijl de wind verkoelend door je haren strijkt. Hoe fijn kan het leven zijn?

Maar je huurt een Maserati ook om mét dat geopende dak het geluid en de pure power van de superkrachtige motor te beleven. Onze Maserati MC20 Cielo overweldigt je namelijk met een absoluut waanzinnig klinkende V6-motor en 630 pk onder je rechtervoet. Klabam! Als je deze Maserati huurt, wil je er echt nooit meer uit, zo verfijnd, verleidelijk en razendsnel is deze Italiaanse volbloed sportwagen.

Over Maserati

Net als bijvoorbeeld Lamborghini, Rolls Royce en Bentley, gaat ook de geschiedenis van Maserati terug tot vroeg in de vorige eeuw. En zoals vaker waren het weer eens twee broers die de smaak van het racen te pakken hadden en zelf auto’s gingen bouwen. En dat deden ze best goed, want Maserati kreeg al snel een grote reputatie in de racerij.

De racerij was de inspiratie voor indrukwekkende straatauto’s. Ware meesterwerken en zelfs iconische verschijningen. Want de Maserati Bora, de GT-modellen of super-zakensedan Quattroporte kent elke liefhebber. Bij Buena Vida Supercar Verhuur huur je een opwindende supercar van een fabrikant met een rijk verleden. En die Italiaanse erfenis van vakmanschap, elegantie en prestaties maakt elke Maserati nog elke dag uniek. Wil jij ook een Maserati huren? Maak dan nu een afspraak in onze showroom in Maassluis.