McLaren huren

McLaren heeft een bijzondere plek veroverd in het supercar-segment. McLarens zijn afgeleid van Formule 1 auto’s en kunnen zich meten met de snelste supercars van Ferrari, Lamborghini, Maserati en Porsche. Maar de eigenwijze Engelsen vullen die status op hún manier in. En dat begint al met die coole vleugeldeuren. Bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis kan iedereen in een McLaren rijden. Correctie, in twee zelfs. We hebben de McLaren 600 LT en de belachelijk snelle Mclaren 720s. De cijfers geven het motorvermogen aan. Dikke V8-en met dubbele turbo’s zorgen voor misselijkmakende acceleraties.

Onze McLarens

Klasse 2
Cilinderinhoud4l
Vermogen720pk
0 tot 100km/h2.9 sec.
Topsnelheid341km/h

Mclaren 720s

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 3
Cilinderinhoud3.8l
Vermogen600pk
0 tot 100km/h2.9 sec.
Topsnelheid324km/h

McLaren 600 LT

Bekijken Offerte aanvragen

Een McLaren huren doe je bij Buena Vida!

Het bijzondere van een McLaren huren? Alle McLarens hebben een unieke styling. Je herkent ze overal en altijd. Hypermodern is de beste beschrijving. Met ‘retro’ hebben deze Engelsen niks, want de eerste McLarens voor de straat rolden pas in 1992 van de band.

Hoewel het interieur van een McLaren over alle luxe beschikt die je van een supercar mag verwachten, ligt de echte focus op de techniek. Beide McLarens van Buena Vida Supercar Verhuur hebben een high-tech V8 aan boord. Met ‘slechts’ 3.8 liter inhoud, zijn de motoren licht en compact gebouwd. Maar door de dubbele turbo’s hebben ze vermogens van 600 en 720 pk. In combinatie met het lage wagengewicht geeft dit natuurlijk fenomenale prestaties. Sturen in een McLaren is een meer dan indrukwekkende ervaring die eigenlijk elke petrolhead een keer moet beleven. En dat kan perfect in Maassluis!

Over McLaren

Het sprookje van McLaren: Van Formule 1 naar ultieme straatauto. Ja, je las het goed. De eerste McLaren voor de straat verscheen pas in 1992. Daarmee heeft het merk veel minder geschiedenis dan merken als Ferrari, Ford en Aston Martin. Dan moet je eerste auto dus wel iets heel bijzonders zijn. En dát was de McLaren F1 in dat jaar. De hele autowereld stond op zijn kop. Een extreme straatauto waarin je je een echte Formule 1- coureur kon voelen. Je zat zelfs in het midden. Vet!

Van deze supercar zijn er maar 106 gebouwd. Mega-zeldzaam dus. En dat blijkt wel, want in 2021 bracht nummer 25 op een veiling het astronomische bedrag op van 20 miljoen dollar. De F1 is een waar meesterwerk, maar zijn opvolgers zijn nóg beter. Alle kennis van McLaren uit de Formule 1-racerij zit ook in hun productieauto’s. Rijden in een McLaren is daarmee een ongekende beleving van scherpte en dynamiek.

Buena Vida nodigt je van harte uit deze sensatie nu zelf te ervaren. Want de beste McLaren huur je natuurlijk alleen bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis.