Supercar Vakantie

Op vakantie in een supercar is toch wel het summum van supercar beleving. En dát begrijpen we bij Buena Vida Supercar Verhuur heel goed. Want in Nederland is het nogal druk en het wemelt er van de verkeersdrempels. Bovendien heb je weinig trek om met een Ferrari 458 Spider of Lamborghini Aventador S in de file te staan. Ga erop uit met je eigen laag vliegende privéjet.

Een supercar vakantie: Ultieme vrijheid

Vrijheid. Het ultieme vakantiegevoel voor de echte autofanaat. Met een Mercedes AMG-GTC cruisen over verlaten wegen. In een Porsche 911 GT3 door haarspeldbochten over de Grossglockner en door tunnels in het hooggebergte. En wat denk je van het touren langs helderblauwe bergmeren, met een decor van blinkende gletsjers in een Aston Martin Vanquish? Ja, die ijsblauwe van James Bond. Maar slingerende kustwegen met een adembenemend uitzicht over de Méditerranée in een McLaren, zijn ook zalig.

Hoe werkt de supercar vakantie?

Al vanaf €2000,- rijd jij een hele week in de auto van je dromen, startend vanaf klasse 1. Je kiest zelf jouw ideale bestemming.

Met maar liefst 2000 vrije kilometers stuur je de supercar met je geliefde of beste vriend naar Parijs of over de Stelviopas naar Milaan. Supercars zijn vaak gebouwd voor slechts twee personen, maar tegenwoordig bestaan er prachtige supercar SUV’s. Zo kun je er met je hele gezin van genieten. Lijkt je dat niet übercool: Glamping met een Lamborghini Urus?

De route, die bepaal je zelf!

Welke supercar je ook kiest, jij bepaalt zelf de ideale route via de mooiste wegen die Europa kent. Puur genieten, zonder zorgen. Want Buena Vida zorgt ervoor dat je veilig en goed voorbereid aan je reis begint. En zeg nou zelf, als jij gek bent van auto’s, dan is dit toch dé vakantie om voor te gaan.

Velen zullen dit nooit meemaken, maar heb je het gevoel eenmaal beleefd dan neemt niemand dit jou en jouw eventuele gezelschap meer af. Je Bucketlist-vinkje is nabij; geloof jij in dromen? Buena Vida maakt ze waar, want wij weten hoe dit voelt!