Ford GT Cars Edition huren

We hebben het over Fords’ ultieme petrolhead-pleaser, de Ford GT Supercharged. Deze nekkendraaier is waarschijnlijk in heel Europa alleen voor verhuur te vinden in de showroom van Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis.

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn excl btw en brandstof

Prijs per uur Kilometervrij € 300,-
Prijs per dag (10:00 tot 18:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 1.500,-
Prijs per dag (10:00 tot 0:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 2.250,-
Prijs per dag (24 uur) Kilometervrij € 3.000,-
Prijs per weekend Kilometervrij € 4.500,-
Borgsom Alleen verplicht bij zelfstandig rijden € 2.000,-
Meerprijs per kilometer Alleen bij overschrijding van contract € 3,-
Verzekering 18 t/m 24 jaar € 200,-
Verzekering Vanaf 25 jaar € 100,-

Opties

Haal- en brengservice Vanaf €50,- € 2,50 per kilometer
Chauffeur € 50,- per uur

Volwassenen worden weer kinderen. En dat mag!

Heb je weleens een Ford GT meegemaakt die je in 3,5 seconden afschiet naar de honderd en je tegelijk terug katapulteert naar je jeugd? Nou, hier is ie! Maak kennis met onze superdikke en razendsnelle Ford GT, nu in een gloednieuwe Cars-uitvoering. Zo gaaf! Niet alleen de jongste racers onder ons zijn weg van de avonturen van Lightning McQueen; deze Ford GT maakt ook van elke volwassene weer een kind. 

Maar deze Ford GT is veel meer. Zeker voor de liefhebber, de petrolhead, kortom voor puristen. De Ford GT van Buena VIda Supercar Verhuur in Maassluis is de reïncarnatie van de legendarische Ford GT uit de jaren 60. Dé supercar waarmee Ford op Le Mans eindelijk de altijd machtige Ferrari’s de genadeklap gaf.

Een Ford GT met het Cars-gevoel

Deze Ford GT heeft niet zomaar een saaie wrap. Nee, dit is Cars tot in de kleinste details! De briljante 5.4-liter V8 maakt een brullend geluid waar zelfs Lightning McQueen jaloers op zou zijn. Perfect passend bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis, waar deze Amerikaanse schone in Cars-look staat te shinen naast nog ruim 25 supercars.

Speel in je eigen film

Een Ford GT is natuurlijk sowieso al spannend, maar in Cars-uitvoering wordt ‘ie een echte filmster. En jij dus ook! Stel je voor, je stapt in en je waant je al direct midden in een Pixar-avontuur. Voel de kracht van de V8 terwijl je je door het verkeer beweegt, alsof je op het punt staat de Piston Cup te winnen.

Een V8-feest op wielen

Met zijn 5.4-liter V8-motor die maar liefst 558 pk levert, is dit geen auto voor grijze muizen. Dit is pure, Amerikaanse kracht, verpakt in een Cars-jasje. En daarbij komt nog het genot van die kenmerkende V8-roffel. Kortom, een wagen die net zo stoer is als z’n filmheld. En ook een auto die een waar icoon is geworden voor Amerikaanse sportwagens. 

Cruisen en brullen, maar dan als Cars-held

Nee, dit is niet zomaar een supercar. Dit is een Ford GT met een extra dosis magie. En gewoon brute kracht natuurlijk. Niks, Europese finesse. Vandaag gaat het lekker om Amerikaanse kracht en de charme van een echte Cars-ster. De Ford GT is de perfecte supercar voor een zorgeloos dagje cruisen en brullen en natuurlijk om de show te stelen voor ieder schoolplein.

Ford GT Cars-editie huren bij Buena Vida

Klaar voor een onvergetelijke rit? Deze Ford GT in Cars-uitvoering staat te popelen om jouw wereld en die van je zoon of dochter volledig op z’n kop te zetten. Of je nu een uurtje wilt cruisen of een hele dag op avontuur wilt, bij Buena Vida in Maassluis maken we het mogelijk. Kom langs, neem een bakkie koffie en laat je informeren over alle mogelijkheden!

Bekijk de Ford GT in 360°

De beleving start hier!

Voor iOS gebruikers: je notificatiegeluid moet aan staan om de geluiden te horen.

Vermogen

558pk

Cilinderinhoud

5.4l

0-100 km/h

3.6 sec

Topsnelheid

345km/h

Bouwjaar

2006

Prijsklasse

Klasse 3

Andere Fords

Klasse 1
Vermogen560pk
0 tot 100km/h4.5 sec.
Topsnelheid180km/h

Ford F-150 Lightning

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 1
Cilinderinhoud3.7l
Vermogen305pk
0 tot 100km/h6.2 sec.
Topsnelheid252km/h

Ford Mustang

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 1
Cilinderinhoud3.5l
Vermogen370pk
0 tot 100km/h16.2 sec.
Topsnelheid172km/h

Ford F150

Bekijken Offerte aanvragen