Bentley Flying Spur

Pure luxury

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bentley Flying Spur huren

Bij een supercar draait het niet altijd om power, acceleratie en topsnelheid. Je kunt ook het ultieme gevoel van luxe en stijl willen ervaren. Dan kies je bij Buena Vida Supercar Verhuur voor een Rolls Royce Phantom of deze Bentley Flying Spur. Veel luxer wordt het niet. De Bentley geeft een hele nieuwe dimensie aan het begrip ‘King of the Road’. Wij noemen de beleving dan ook liever ‘gentleman of the road’. Of ‘gentlewoman’ natuurlijk.

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €200,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €1000,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €1500,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €2000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €1000,-
Extra kilometer €2,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat

Kleur

Interieur: Beige
Exterieur: Goudbruin

Motor

4.0L V8
625 PK

Model

Vierwielaandrijving
Comfortable stoelen

Luxe, luxe en nog eens luxe

Meestal beschrijven we eerst de motor. Maar een Bentley lacht daar om. Power en snelheid zijn voor deze auto vanzelfsprekend. Een gentleman praat daar niet over. Die vertelt ook z’n banksaldo niet. Hij of zij volstaat met een simpel: “Genoeg!”. Dus openen we het voorportier. Wow, dat is stijlvol! Niet zoals het oude Engelse Chesterfield en whisky-gevoel (niks mis mee trouwens), maar een modern, smaakvol interieur. Je voelt meteen dat dit duur is. Geen harde sportkuipen, maar royale fijne lederen zetels, waar je ook na een rit van meerdere uren helemaal ontspannen uitstapt.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

Rijden of gereden worden

Is het comfort voorin al meer dan hoog, verhuis dan ook even naar achteren. Wát een ruimte, wát een luxe. Ja, dit is een auto waarin de eigenaar graag achterin vertoeft. Beetje vergaderen, drankje, met z’n geliefde naar het theater. Dolce far Niente! Laat onze chauffeur je brengen waarheen je wilt.

Bentley Flying Spur interieur

Maar nu komt ook het verschil met óude Bentleys naar voren. Daar wil je vooral achterin zitten. Rij-eigenschappen nul komma nul. Zo niet in deze Flying Spur. Hier geef je ‘James’ graag een dagje vrij om zelf lekker de rebel uit te gaan hangen. Daarom is het nou een supercar!

Huur de Bentley Flying Spur nu bij Buena Vida

Proberen? Ga je geen spijt van krijgen. Huur de Bentley voor een dag, haal een zakenrelatie van het vliegveld of huur de auto langer en laat je gast zien hoe mooi ons land is. Het is aan jou.

Huur de Bentley Flying Spur nu bij Buena Vida

Proberen? Ga je geen spijt van krijgen. Huur de Bentley voor een dag, haal een zakenrelatie van het vliegveld of huur de auto langer en laat je gast zien hoe mooi ons land is. Het is aan jou.

Andere supercars

Rolls Royce voorkant

Rolls Royce

Perfect wedding car

Aston Martin zijkant

Aston Martin Vanquish

My name is not 007