Lamborghini Urus

The supercar SUV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwel elk zichzelf respecterend automerk, heeft minimaal één SUV in het programma. De fabrikanten van supersportwagens hebben lang geaarzeld. Een sportwagen associeer je nu eenmaal meteen met snel, laag en breed.

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €400,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €2000,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €3000,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €4000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €2000,-
Extra kilometer €4,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat

Kleur

Interieur: zwart
Exterieur: zwart

Motor

4.0L V8
650 PK

Model

SUV
Vierwielaandrijving

De eerste supercar SUV

Toch kwam Porsche voorzichtig met de Cayenne. Een groot succes. Bij Lamborghini duurde dit nog tot 2018. Maar als dit Italiaanse luxe-topmerk iets doet, dan kan je wat bijzonders verwachten. Denk aan de iconische Lamborghini Countach uit de jaren ‘80. Menig brave huisvader had er als jongetje een poster van boven z’n bed. Ook de asfalt verslindende Diablo was bijzonder. Inmiddels behoren de Huracán en Aventador tot de absolute supercar top. Mét of zonder dak. Buena Vida heeft ook díe modellen in het verhuur programma.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

Wat biedt de Lamborghini Urus van Buena Vida Supercar Verhuur?

Dé über-SUV van Lamborghini heet ‘Urus’. Lamborghini spreekt trouwens zelf liever over Super Sports Utility Vehicle. Een SSUV dus, die niet alleen mega-indrukwekkend is, maar ook geweldig rijdt. Je moet met een bijzonder heftige sportauto komen om de dreigende, diepzwarte Urus uit je binnenspiegel kwijt te raken.

Stap in dit kanon en druk de startknop in. Bij Lamborghini is dat een soort vuurknop van een gevechtsvliegtuig. Net Top Gun! Cool!

Lamborghini Urus stuur Buena Vida

De Urus wordt aangedreven door een machtige 4 liter V8 met 650 pk. Goeiemorgen! In 3,6 seconden katapuliseer je jezelf naar de 100 kilometergrens. Da’s eng snel en sneller dan elke concurrent. Dit alles doet de auto met groot gemak. Schakelen doe je natuurlijk niet zelf, hoewel het wel kan. Op de brede 22 inch velgen toren je boven de meeste medeweggebruikers uit en geniet je van een schitterend Italiaans interieur met veel leer en leuke multimedia – snufjes. Ben je de klanken van de heerlijke V8 even zat, dan neemt de audiofiele muziekinstallatie het dankbaar over.

Past de Lamborghini Urus bij jouw wensen?

Je kunt de Lamborghin Urus bij Buena Vida huren voor een uur, een dag of langer. Maak een afspraak in de showroom en kom de auto zelf bekijken.

Past de Lamborghini Urus bij jouw wensen?

Je kunt de Lamborghin Urus bij Buena Vida huren voor een uur, een dag of langer. Maak een afspraak in de showroom en kom de auto zelf bekijken.

Andere Lamborghini’s

Lamborghini evo buena vida

Lamborghini Huracan Evo

Ready to launch

Lamborghini Aventador S voorkant

Lamborghini Aventador s

The real Italian